Schindler Miconic TX

Zgjidhjet e modernizimit të Schindler për ndërtesat e larta i rrisin ashensorët tuaj ekzistues në një nivel të performancës që plotëson kërkesat më të larta. Rehati në udhëtim që nuk lë asgjë për të dëshiruar, standarde moderne mjedisore dhe të sigurisë, shërbim i personalizuar i ashensorit dhe një dizajn emocionues.

Siguroni investimin tuaj
Përballë ndërtesave më të reja në treg, duhet të siguroheni që ndërtesat ekzistuese të mund të mbajnë ritmin edhe në konkurrencën për qiramarrës të rinj. Që kjo të jetë e mundur, është thelbësore që ashensorët tuaj të plotësojnë standardet më të fundit të cilësisë dhe mjedisit dhe kodet në fuqi.

Komponentët e veçuar

Kontrollues të besueshëm Schindler Miconic® TX për menaxhim të pamposhtur të trafikut dhe shpërndarje të barabartë të pasagjerëve për konsum efikas të energjisë
Teknologji e gjelbër për të rritur efikasitetin dhe për të përmirësuar performancën
Përmirësime të funksionimit të dyerve për funksionim të qetë, të sigurt dhe të besueshëm
Schindler Ahead për monitorim dhe diagnostikim 24/7 që ndihmon në kthimin e pajisjeve tuaja në shërbim më shpejt se metodat tradicionale të zgjidhjes së problemeve
Sistemi i menaxhimit të ndërtesave Schindler Lobby Vision® për t'ju dhënë të dhëna mbikqyrjeje dhe të performancës në pajisjet tuaja. (Opsionale)
Opsione të personalizuara të projektimit duke përfshirë kabinat, pajisjet, ndriçimin dhe veçori të tjera për të përmirësuar mjedisin arkitektonik të ndërtesës.

image