Schindler 9300AE

Schindler's 9300 Advanced Edition është i përshtatshëm në mënyrë ideale për aplikime komerciale dhe gjithashtu mund të përshtatet për aplikacionet e transportit duke përfshirë stadiumet, aeroportet dhe sallat e ekspozitës.

Gama e aplikimit

  • Paketat e konfigurimit dhe ngritjet deri në 42 këmbë (rritja më e lartë deri në 65′ disponohet sipas kërkesës)
  • Konfigurime me dy dhe tre hapa të sheshtë
  • Gjerësia me tre hapa për rrjedhën optimale të pasagjerëve dhe kërkesat e hapësirës
  • Panele sanduiç të fortë 1/2” prej çeliku të pandryshkshëm për balustrada të pjerrëta
  • Komponentët mekanikë të projektuar për kërkesat ekstreme të operacioneve të transportit publik, pavarësisht nga kushtet mjedisore
  • Opsionet e izolimit të motit për funksionimin e jashtëm
  • Parmakë elegante, e rrumbullakosur dhe hyrje novatore, elegante në parmakë për tërheqje të përjetshme
  • Zgjedhje të paprecedentë ngjyrash për parmakët, shkallët, panelet e skajeve, stolisjet, kapakët dhe më shumë
  • Mbi dy duzina karakteristika të rëndësishme sigurie.
image