Schindler HXpress

Schindler HXpress modernizon ashensorët tuaj më të vjetër hidraulikë për të përmbushur nevojat tuaja specifike. Ne fokusohemi në atë që është thelbësore, shpejt dhe në heshtje.

Përmirësoni performancën, besueshmërinë dhe sigurinë e ashensorit tuaj përtej specifikimeve të tij origjinale me një modernizim të plotë hidraulik Schindler HXpress.

  • Përfitimet e modernizimit të Schindler HXpress përfshijnë:
  • Performanca dhe besueshmëria e përmirësuar
  • Rritja e sigurisë dhe pajtueshmërisë së kodit
  • Estetikë e këndshme
  • Instalim i shpejtë dhe shërbim superior.
image

HXpress standard package

Schindler Miconic® controller
Door operator
Interlocks, closers and assembly
Hall fixtures and car station
Hoistway and machine room wiring
Soft Start line starter
Progard® L light curtains
Car top maintenance station
Floor leveling system
Battery lowering unit
Safety components
Schindler Ahead service

Available options

Submersible power unit with hush kit noise suppressor
Oil cooler
Tank heater
Card reader provisions

image