Schindler 9500 ecje me lëvizje horizontale

Për transport publik

Ecja horizontale lëvizëse Schindler 9500 është ideale për të përmbushur kërkesat e pasagjerëve dhe kërkesat e transportit publik në aeroporte dhe objekte të tjera.

Shëtitjet me lëvizje horizontale Schindler 9500 janë zgjidhja ideale për gjatësitë e transportit deri në 328′. Me gjerësi deri në 4′ 8″, ecja horizontale lëvizëse Schindler 9500 është ideale për të përmbushur kërkesat e pasagjerëve dhe kërkesat e transportit publik në aeroporte, qendra konventash dhe objekte të tjera.

Gjatesia maksimale 328′
Këndi i prirjes 0° to 3°
Lartësia e balustradës 3′ 3-3/8″
Gjerësia e paletës 3′ 4″ / 4′ 0″ / 4′ 8″
image