Ashensore Mallrash

Ashensore Mallrash

A transportoni mallra të rënda dhe mallra? Le t'ju ndihmojmë të gjeni ashensorin me kapacitetin e duhur mbajtës për të përmbushur kërkesat tuaja. Ne kemi instaluar ashensorë mallrash në magazina, qendra tregtare, impiante industriale dhe më shumë. Ne mund të ndihmojmë në zgjidhjen e kërkesave komplekse të transportit me produkte të thjeshta, fleksibël, të qëndrueshme dhe me kosto efektive.

Aplikacione speciale

EME ofron një përzgjedhje të veçorive dhe përfundimeve standarde për ashensorët e pasagjerëve. Por ndonjëherë kërkohet diçka e veçantë. Kur është kështu, EME mund të punojë me ju për të ofruar një dizajn të personalizuar të ashensorit të kufizuar vetëm nga imagjinata juaj.

image