ABOUT US

EME ASHENSOR GROUP is the leading Albanian suplier of transport systems such as elevators, escalators and moving walks.

EME sells, installs, manteins and modernizes transport systems for almost every building type in Albania & Kosovo. The company uses in the latest-technology engineering, as well as mechanical and microprocessor technology products designed and rigorously tested for safety, comfort, efficiency and reliability. Schindler products can be found in many well-known buildings in all Albanian & Kosovo teritory, including office buildings, airports, shopping centers, hotels, hospitals and residetials buildings.

Për pronarët dhe menaxherët e ndërtesave

EME Group ka njerëzit dhe teknologjinë më të mirë për të ofruar shërbim të besueshëm. Rrjeti ynë i ekspertëve të shërbimit i miremban ashensorët tuaj ne cdo moment.

Vizioni yne

EME’s Suksesi i EME nxitet nga përkushtimi i saj ndaj vlerave bazë tradicionale si shërbimi ndaj klientit, cilësia dhe siguria. Vizioni ynë është të arrijmë lidershipin në treg duke ofruar vlera të jashtëzakonshme për klientët tanë. Përveç ofrimit të produkteve konkurruese, ne duhet të ofrojmë shërbime lider në industri dhe kujdes të klasit botëror për klientët.

Historia jonë

EME Ashensor Group e nis aktivitetin e saj në vitin 2009 në Shqipëri por mbart një eksperiencë të gjatë jashtë Shqipërisë. EME është Distributori Ekskluziv në Shqipëri për produktet Schindler. Në një kohë të shkurtër ajo u bë kompania lider në industrinë e sistemeve të transportit për shkak të angazhimit, besueshmërisë dhe cilësisë së produkteve. Klientët tanë janë të kënaqur që punojnë me ne dhe ne jemi të lumtur t'u shërbejmë atyre.

450

Projekte te perfunduara

20

Inxhiniere

27+

Objekte Pune

2+

Deget
PRODUKTET TONA

Zgjidhje transporti për të gjitha llojet e ndërtesave

Ashensore

Shkalle Levizese

Vendkalim levizese

Schindler Ahead AdScreen

Platforma e komunikimit.

Foto, animacione ose filma: nuk ka kufizime me AdScreen.

Efekti maksimal.

Arrini pasagjerët kur ata janë të vëmendshëm. Edhe një udhëtim i shkurtër ka efekt maksimal.

Zgjidhje me një ndalesë.

EME Group ofron të gjithë zgjidhjen si shërbim, nga hardueri në softuer.